Quatre detinguts d'una de les bandes de lladres més actives

D'aquesta manera, la Policia considera conclosa la fase principal de l'operació Mohicà

La Policia Nacional ha detingut quatre persones a Manacor, tres homes i una dona, que formaven part d'una de les bandes criminals més especialitzades i actives dels darrers anys que es dedicava a robar a diferents cases de luxe de Palma. 

El cap de la banda, de 32 anys, va ser arrestat el passat dia 5 de març i els altres tres, el 8 de febrer. Tots ells varen ser arrestats a Manacor, on vivien, segons ha informat la Policia en un comunicat. Fins ara s'han resolt 29 robatoris amb força a Palma, però se n'hi podrien sumar molts més, comesos en habitatges de la Part Forana.

D'aquesta manera, la policia considera conclosa la fase principal de l'operació Mohicà, que s'ha desenvolupat al llarg de tres mesos. Tres dels detinguts són colombians –dos homes de 32 anys i una dona de 26– i el quart és romanès, de 25 anys.

No es descarten més detencions relacionades amb les persones involucrades a "donar sortida" a les joies robades. S'han recuperat un gran nombre de joies i objectes que han estat lliurats als seus propietaris. 

L'operació es va posar en marxa després que el mes de desembre passat es denunciassin nombrosos robatoris amb força en diferents plantes baixes de cases luxoses de Sant Agustí, Son Xigala, el Secar de la Reial, Son Moix i sa Teulera.


 

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF