S'eleva a 12 el nombre de víctimes mortals al Llevant

Fonts oficials informen que s'ha trobat el cos sense vida d'un home i una dona a Artà 

Els equips de rescat han trobat avui el cadàver d'una dona i d'un home al municipi d'Artà, segons informa el 112 de les Illes Balears. Amb aquestes, ja són dotze les víctimes mortals de la tromba d'aigua que dimarts va arrasar la zona del Llevant de Mallorca.

Tot apunta que es tracta dels cadàvers de la parella de nacionalitat alemanya desapareguda a la zona d e Son Serra de Marina. Els equips de rescat encara busquen un nen de cinc anys.

La Guàrdia Civil ha identificat nou de les dotze víctimes mortals causades per l'aiguat que va provocar dimarts passat la copiosa pluja caiguda zona del  Llevant  de Mallorca.

En la llista de la Guàrdia Civil figuren sis espanyols, una dona holandesa, així com un home i una dona de nacionalitat britànica.

La desena víctima es tracta d'un home encara per identificar que segons creu la Guàrdia Civil podria ser alemany, mentre que les altres dues trobades aquest dijous, un home i una dona, també són de nacionalitat alemanya.

És probable que aquests dos últims cossos es corresponguin amb els de el matrimoni alemany resident a Mallorca que es busca des d'aquest matí: Petra  Kircher , de 63 anys, i Mike  Kircher , de 61.

Ara els serveis de recerca continuaran buscant l'últim desaparegut confirmat. En total, s'  han mobilitzat uns 900 efectius entre la Unitat Militar d’Emergències (UME) –en total desplegarà 200 persones–, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i les locals, els bombers, el SAMU, la Creu Roja, membres de l’Institut Balear de la Natura o la direcció general d’Emergències. 

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF