Troben el cadàver del banyista desaparegut a la platja de Can Pere Antoni

No es tenien notícies del jove, de 22 anys i resident a Palma, des de dimecres horabaixa, quan era a la platja amb uns amics

La Guàrdia Civil ha informat que devers les 12.15 h d'aquest divendres s'ha localitzat un cadàver a la platja de Can Pere Antoni, on havien iniciat un dispositiu de recerca d'un banyista que va desaparèixer dimecres horabaixa. Una hora més tard s'ha confirmat, tal com s'esperava, que el cos localitzat és el de Kevin Mauricio, el jove del qual no es tenia cap notícia des de feia dos dies.

Després de la localització del cadàver, els amics han acudit al lloc per tal d'identificar si es tractava del seu company. El banyista de 22 anys, mallorquí resident a Palma, va desaparèixer dimecres a les 18.55 h quan era en aquesta platja amb dos amics. Un d'ells va alertar el servei d'emergències que el seu company havia entrat a la mar tot sol, però no n'havia sortit, segons han explicat fonts de l'institut armat.

El dispositiu de recerca ha inclòs els bussejadors del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i ha rebut la col·laboració de la Policia Nacional, que realitzava la recerca per terra. La investigació també es va dur a terme per Palma, segons va informar la Guàrdia Civil, per tal de descartar que l'amic no estigués "tan tranquil a casa de l'al·lota o d'algun altre amic". Així mateix, una embarcació de Salvament Marítim va explorar la zona de la costa.

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF