Societat 26/11/2021

Desallotgen 40 persones d'un edifici de Calvià per la caiguda d'un mur de contenció

L'Ajuntament es farà càrrec de les despeses de reallotjament dels veïns

ARA Balears
1 min
Així ha quedat l'edifici que ha hagut de ser desallotjat.

PalmaEls Bombers de Mallorca han desallotjat aquesta matinada un total de 40 persones d'un edifici de Calvià a causa de la caiguda d'un mur de contenció. Segons ha informat Europa Press, no hi ha hagut ferits. El succés ha tingut lloc al voltant de les 00.30 hores, en el número 151 del carrer Bellavista, a l'edifici 'Siesta'. Ara, l'Ajuntament de Calvià es farà càrrec de les despeses de reallotjament dels veïns, que pel moment n

Pel que sembla, es va desprendre un mur de contenció que evita que el terreny de la muntanya cedeixi, i va caure contra la façana de l'edifici. Segons ha informat l'Ajuntament de Calvià, es tracta d'un mur de 15 metres d'altura i 20 d'amplària. L'incident ha afectat els passadissos de les quatre primeres plantes. Segons explica Europa Press, s'han desallotjat totes les plantes, uns 15 apartaments habitats. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Bombers de Mallorca del parc de Calvià, agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil i tècnics d'emergències.

Amb tot, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha visitat aquest divendres la zona afectada. "No cal lamentar danys estructurals, ni personals", ha recalcat Rodríguez. A més, ha destacat la intervenció "immediata" de policia i bombers. "En aquests moments, en el lloc dels fets hi ha l'arquitecte municipal i l'administració de l'edifici per poder assegurar la zona i rehabilitar-la de manera immediata", ha apuntat el batle.

stats