Ja han denunciat 40 terrasses a Palma per incomplir la normativa de la fase 1

La Policia Local ha retirat la darrera estructura de tendal fix detectada als bars de Ciutat

La Policia Local de Palma ha denunciat 40 terrasses que incomplien la normativa d'ençà que Mallorca va entrar en la fase 1 el passat 11 de maig. Arran de les inspeccions, els agents han proposat per a sanció 22 establiments per incomplir l'horari permès, 10 per no respectar les distàncies de seguretat entre clients i 8 per excés d'ocupació de la zona autoritzada.

Juntament amb això, els agents municipals varen retirar la darrera estructura de tendal fix detectada a Palma dia 18 de maig. La Policia Local recorda, en aquest sentit, que el 4 de febrer va expirar el termini de 18 mesos atorgat per l'Ajuntament per a la retirada voluntària d'aquesta mena d'instal·lacions. Aquesta darrera es trobava a la plaça de Santa Eulàlia i ja tenia una denúncia prèvia.

D'altra banda, la Policia Local va detenir quatre persones per un delicte contra la salut pública aquesta matinada. Els fets varen tenir lloc a la carretera de Puigpunyent, des d'on varen rebre un avís dels veïns que es queixaven del renou de la música que venia d'una festa que se celebrava a unes construccions de la zona.

Una vegada allà, els agents varen trobar una instal·lació lumínica de sis làmpades de gran mida i un sistema de reg i un altre de ventilació per mantenir 93 plantes de marihuana d'entre 40 i 60 centímetres d'altura. Els detinguts són quatre homes de nacionalitat espanyola nascuts a Palma (dos del 1990, un del 1983 i un altre del 1996).

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF