Societat 12/01/2019

Demanen 12 anys i mig de presó a dos homes per violar una dona a la platja del Port d'Alcúdia

Els acusats seran jutjats el pròxim dilluns per l'Audiència de Palma

Ara Balears
2 min
Demanen 12 anys i mig a dos homes per violar una dona a la platja del Port d'Alcúdia

PalmaLa Fiscalia sol·licita una pena de presó de 12 anys i mig per a dos homes que seran jutjats el pròxim dilluns per l'Audiència de Palma, acusats de violar una dona a la platja del Port d'Alcúdia, segons informa l'agència de notícies Efe.

El judici es va suspendre el 19 de juny passat perquè un dels acusats no va comparèixer, de manera que el tribunal donà l'ordre de crida i cerca internacional. Tampoc es va presentar al judici la víctima, atès que resideix a l'estranger; per aquesta raó l'Audiència li permetrà que declari per videoconferència.

La Fiscalia relata en el seu escrit d'acusació que durant la matinada del 7 de setembre de 2014 els dos acusats varen sortir amb la víctima d'una discoteca i es varen oferir a acompanyar-la a peu a una parada de taxi, amb l'objectiu que la dona pogués tornar al seu hotel.

En realitat la varen conduir cap a la platja del Port d'Alcúdia i la varen convèncer que si es ficava a la mar, arribaria abans a l'hotel nedant, segons conta la narració dels fets del fiscal. Una vegada dins l'aigua, un dels acusats li va llevar la camiseta, va tocar-li els pits i després la va subjectar perquè l'altre la pogués penetrar.

Els dos agressors sortiren a l'arena i la dona va quedar dins l'aigua per por de tornar a ser agredida, però l'home que l'havia violada va tornar a ficar-se a la mar per forçar-la de nou, segons l'acusació pública.

La Fiscalia acusa per aquests fets els dos processats d'agressió sexual en grup i demana que siguin condemnats a 12 anys i mig de presó cadascun, a més d'haver de pagar una multa de 6.000 euros com a indemnització a la víctima.

stats