Societat 03/02/2019

Demanen 8 anys de presó per a un jove de Palma que tenia vídeos relacionats amb la pederàstia

L'acusat va ser descobert en una operació desenvolupada per un grup d'investigació tecnològica de la Policia Nacional de Madrid

Ara Balears
1 min
L'acusat guardava els arxius en diferents dispositius electrònics.

PalmaLa Fiscalia sol·licita 8 anys de presó per corrupció de menors per a un home de 25 anys detingut a Palma per posseir i compartir per internet vídeos de pederàstia especialment violents i degradants.

En el seu escrit d'acusació, el ministeri públic assenyala que l'acusat tenia en distints dispositius electrònics "multitud d'arxius multimèdia amb continguts relacionats amb l'explotació sexual de menors", explícits i vexatoris, i que participava en fòrums de pedòfils, on compartia aquests materials.

La secció segona de l'Audiència de Palma durà a terme el proper divendres una vista prèvia sobre aquest cas, en el qual el processat, de 25 anys, s'enfronta a la petició de presó i també d'inhabilitació per a qualsevol treball en què pugui tenir contacte regular i directe amb menors d'edat.

L'acusat va ser descobert en una operació desenvolupada per un grup d'investigació tecnològica de la Policia Nacional de Madrid contra pedòfils que es relacionaven a través de l'anomenat 'deep web' i intercanviaven arxius per aplicacions com Telegram i Skype.

Un jutge va autoritzar el febrer del 2017 l'entrada dins el seu domicili i li varen requisar equips informàtics i un telèfon mòbil on guardava vídeos d'agressions sexuals a menors, alguns d'ells molt violents.

La Fiscalia el considera autor d'un delicte de corrupció de menors en els vessants de degradants, vexatoris i violents contra les víctimes.

stats