Societat 20/01/2019

Demanen 10 anys de presó per haver incendiat la porta de la casa de la seva exparella

"Et cremaré, no ho dic de broma", aquest és un dels missatges que l'acusat va enviar a la víctima abans de cremar la porta del seu domicili

Ara Balears
1 min
L'Audiència provincial de Palma. / ARA BALEARS

PalmaL'Audiència de Palma jutjarà el pròxim divendres un acusat d'haver cremat la porta de la casa de la seva exparella després d'amenaçar-la, mitjançant missatges, dient-li que la cremaria. La fiscalia demana per a l'home deu anys de presó per un delicte d'incendi i amenaces greus.

Els fets varen succeir l'any 2017, quan l'home va saber que la seva exparella mantenia una relació nova. A partir d'aquell moment va començar a enviar missatges insultant-la, segons recull l'escrit d'acusació.

"Et mataré, et promet que et mataré m'és igual el món, avui vespre moriràs" i "Avui vespre cremaràs com un ca" són alguns dels missatges que va deixar l'acusat a la víctima. "Et cremaré, no ho dic de broma". Va ser aquell mateix vespre que l'home va anar a casa de la seva exparella i va cremar la porta del domicili. El fill de la dona va aconseguir apagar el foc amb poals d'aigua.

El fiscal demana 2 anys de presó per amenaces greus i 8 anys per l'incendi. A més, reclama que es prohibeixi a l'acusat a comunicar-se amb ella i una ordre d'allunyament de 500 metres.

stats