Societat 20/06/2020

Demanen 14 anys de presó per a l'acusat d'intentar assassinar un amic a Manacor

A més, exigeixen que li posin una ordre d'allunyament i que indemnitzi l'home amb 7.588 euros

Ara Balears
1 min
L'Audiencia Provincial de Palma.

PalmaLa Fiscalia demana 14 anys de presó per intent d'assassinat per a l'home que al març de l'any 2016 va assestar, presumptament, quatre ganivetades a un altre home amb el qual havia tingut una baralla la nit anterior a Manacor, segons ha informat l'agència Efe. Segons recull el ministeri públic a l'escrit d'acusació, la disputa inicial es va ser cap a les 4 h del 31 de març.

L'acusat i la seva víctima havien discutit perquè el segon havia insultat el primer i durant la disputa es va rompre el mòbil del processat. Aquell mateix matí, l'acusat va entrar a casa de l'home amb el qual havia discutit, va anar a la seva habitació i li va clavar un ganivet al pit tres vegades més.

Davant els crits de la víctima, van anar a l'habitació uns familiars i l'acusat va fugir. Tant l'acusat, que residia a Espanya de manera irregular, com l'agredit són de nacionalitat veneçolana. Encara que un informe forense indica que l'acusat té algunes malalties psíquiques, la Fiscalia no considera que siguin circumstàncies modificatives de la seva responsabilitat i sol·licita per a ell, a més dels 14 anys de presó, una ordre d'allunyament i que l'indemnitzi amb 7.588 euros. El judici està programat per als dies 25 i 26 de juny.

stats