La Delegació del govern espanyol autoritza les caravanes de cotxes de Vox a les Illes

El partit d'extrema dreta convoca per a aquest dissabte protestes motoritzades "per Espanya i la seva llibertat"

La Delegació del govern espanyol a les Illes Balears ha autoritzat les anomenades "Caravanes per Espanya i la seva llibertat" de Vox, segons ha avançat el partit d'extrema dreta i ha pogut confirmar l'ARA Balears. Si bé la formació ha anunciat que es faran les manifestacions a totes les Illes, la Delegació aclareix que només han autoritzat les de Palma, Eivissa i Maó i que encara no han rebut la petició per Formentera.

Les caravanes estan convocades per aquest a dissabte, 23 de maig, a les 12 del migdia a totes les illes que han estat autoritzades. La de Palma començarà a Avingudes; la de Maó, a la carretera general, i la d'Eivissa, a la rotonda del port. En aquesta darrera, però, cal que el partit faci una rectificació en el recorregut abans de ser aprovada del tot, puntualitza la Delegació, tot i que preveu que es pugui fer sense problemes.

En relació amb aquestes caravanes, el president de la formació a les Balears, Jorge Campos, ha assenyalat que "els ciutadans estan cansats d'un govern negligent, que menteix i que ha convertit l'estat d'alarma en un estat d'abús que trepitja els drets i llibertats". Segons indica Campos, les caravanes "compleixen totes les garanties de seguretat". "Tenim dret a manifestar-nos i ningú ens ho pot prohibir", reivindica el president de Vox a les Illes.

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF