Societat 21/10/2020

Un nou contagi obliga a aïllar un grup de Primària del Mare de Déu del Toro de Ciutadella

És el segon cas de coronavirus que registra el centre aquest curs escolar

Ivan Martin
1 min
El Mare de Déu del Toro de Ciutadella és el centre educatiu més afectat per la pandèmia.

CiutadellaUn grup de sisè de Primària del CEIP Mare de Déu del Toro de Ciutadella es troba aïllat a causa d’un cas positiu per coronavirus d’un alumne. Així ho ha reconegut aquest dimecres la directora del centre educatiu, Antònia Carbonell, després d’assabentar-se d’aquest segon contagi que registra l’equipament des de l’inici del curs escolar.

Es dona la circumstància que el 14 de setembre es notificà un primer contagi per covid-19, que provocà l’aïllament de diversos alumnes. Tal com va succeir en l’ocasió anterior, s’ha activat immediatament el protocol per delimitar la propagació del virus s'han fet les proves PCR a la resta de l’alumnat, com també a les altres persones que han mantingut contacte estret amb l’infectat.

La directora del CEIP Mare de Déu del Toro, Antònia Carbonell, confia que la resta de proves siguin negatives. “Creiem que es tracta d’un contagi extern, però cal esperar els resultats. Nosaltres continuam amb l’activitat acadèmica amb normalitat, exceptuant aquest curs”, ha explicat. D’altra banda, ha relativitzat el positiu: “Hem d’acceptar aquesta situació que ens ha tocat viure i normalitzar els positius, perquè no podem evitar que n'hi hagi més”.

El darrer cas positiu en l’àmbit educatiu es va produir aquest dimarts a l’IES Pasqual Calbó de Maó amb el contagi d’un professor.

stats