Societat 02/12/2021

La curiosa troballa d'un suricata en una perruqueria de Palma

La Policia Local va atendre divendres un avís per la presència d'un lèmur que realment era un suricata, un animal que legalment es pot tenir com a mascota

ARA Balears
1 min
Dos exemplars de suricata.

PalmaLa Policia de Palma va rebre un avís per la presència d'un lèmur –que està prohibit tenir com a mascota– en una perruqueria de Ciutat, però els agents varen verificar que es tractava d'un suricata, que sí que està permès com a animal de companyia amb els permisos corresponents, segons ha informat Europa Press.

Els fets varen ocórrer divendres al migdia quan els agents foren avisats per una persona que deia que havia vist el lèmur, que realment era un suricata. Un dels perruquers va explicar que la seva parella acabava de partir amb l'animal, que és de la seva propietat.

Els agents contactaren amb el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil, que confirmà que el suricata és una espècie que legalment es pot tenir com a mascota a Espanya.

El treballador de la perruqueria va manifestar que la seva parella tenia tota la documentació necessària i diversos vídeos i fotografies de l'animal. Dissabte mateix, els policies varen comprovar que, efectivament, la dona disposava de tots els permisos.

stats