Declaren culpable un home que va assassinar la seva dona a Son Cotoner

El jurat ha considerat provat que el professor va copejar amb una tetera la víctima i la va ofegar al bany fins que la va matar

El jurat ha declarat culpable d'assassinat amb traïdoria un home de 51 anys que el 2016 va pegar i ofegar la seva dona. Segons els fets provats pel jurat, aquest professor va discutir amb la seva parella fins que li va pegar amb una tetera de ferro forjat i li va causar cops i traumes al cap. Així doncs, el Tribunal el considera culpable d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i premeditació.

La fiscalia ha decidit mantenir la demanda de 25 anys de presó, igual que les acusacions popular i particular. A més, demanen que l'autor del delicte no es pugui acostar als familiars de la víctima durant 35 anys i una compensació econòmica de 80.000 euros per a cadascun dels cinc fills de la víctima.

Demanen 25 anys de presó per al professor acusat d'assassinar la seva dona

La defensa ha discrepat del veredicte emès pel jurat i ha mantingut la petició d'una pena de 7 anys i mig de presó per un delicte d'homicidi. El judici ha quedat vist per a sentència, que es dictarà en pocs dies.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF