Societat 25/06/2022

La dona envestida per un cavall a Ciutadella està greu a l'UCI de Son Espases

El cavaller ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives de la clínica Juaneda

Iván Martín
1 min
Imatge de dos Cavallers en els entrenaments dels Jocs des Pla.

CIUTADELLALa dona de 39 anys que aquest divendres dematí va ser envestida per un cavall en els entrenaments dels Jocs del Pla de les festes de Sant Joan de Ciutadella es troba ingressada en estat greu a l'UCI de l'hospital de Son Espases, tal com han informat aquest dissabte des de l'Àrea de Salut de Menorca.

Els fets van succeir al voltant de les 11.30 hores, quan un cavaller que anava a galop amb el seu cavall va impactar amb la dona, que presenciava els entrenaments per als Jocs del Pla que es van dur a terme ahir vespre. L'accident va provocar que caigués d'esquena en terra, cop que la va deixar adolorida i amb greus traumatismes.

Els serveis d'emergència la van atendre al mateix lloc del sinistre i després d'entubar-la la van traslladar a l'hospital Mateu Orfila de Maó. La pacient presenta diverses fractures cranials amb una hemorràgia cerebral associada al fort cop al cap després de caure en terra d'esquena.

El cavaller ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de la clínica Juneda de Ciutadella per una fractura de colze dret, una contusió pulmonar i una possible lesió cervical. D'altra banda, l'home mallorquí de 49 anys que es va precipitar d'un segon pis dia 23 continua ingressat a l'UCI de l'hospital Mateu Orfila.

stats