Un total de 108 passatgers, en quarantena després d'arribar a Mallorca en un vol internacional

Per altra banda, la Policia Local de Palma va aixecar 39 actes administratives per incompliment de les restriccions de l'estat d'alarma

Un total de 108 passatgers d'un vol internacional que varen arribar aquest dilluns a l'aeroport de Palma hauran de passar el període de quarantena de 14 dies, segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Balears. Son Sant Joan va registrar l'arribada de 685 passatgers, mentre que 517 varen sortir de Mallorca en els 20 vols que varen operar, segons les dades de la Guàrdia Civil. A més, del total d'operacions aèries, 18 vols (9 d'arribada i 9 de sortida) varen ser trajectes nacionals. 

Per part seva, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre aquest dilluns 278 viatgers en sis vols d'entrada i 309 varen abandonar l'illa en sis vols de sortida. L'aeroport de Menorca va compatibilitzar 116 persones que varen arribar i 135 varen sortir de l'illa en sis vols programats. 

La Delegació del govern espanyol ha destacat que les forces i cossos de seguretat de l'Estat, en coordinació amb les Policies Locals de l'Arxipèlag, varen identificar aquest dilluns prop de 450 persones i 300 vehicles als diferents controls fets a les carreteres i altres punts de la via pública a l'Arxipèlag. La majoria de punts de vigilància es varen activar a Eivissa i Palma.

Per altra banda, la Policia Local de Palma va aixecar 39 actes administratives per desobediència per incompliment de les restriccions establertes en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel covid-19.

EDICIÓ PAPER 27/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF