Les coves del Drac, entre les millors del món

Segons l'enquesta feta per Jestcost, un 38% dels turistes trien les seves destinacions en funció dels elements naturals que es puguin visitar 

Les coves del Drac figuren entre una selecció de més de 20 coves de tot el món que destaquen per la bellesa i singularitat, segons una enquesta feta pel cercador Jestcost per la seva nova secció Explora. Les coves, situades a Portocristo, són de les més grans de Mallorca i es componen de quatre coves que estan connectades.

A més de les coves del Drac, en el conjunt de l'Estat també s'han destacat la cova de Valporquero a Lleó, el Soplao a Cantàbria i les coves de Nerja a Màlaga. Segons les dades que s'han extret de l'enquesta, un elevat nombre de turistes (38%) trien les seves destinacions de vacances en funció de les coves i altres elements de la naturalesa que puguin visitar.

En el rànquing també es poden trobar coves interessants d'altres països d'Europa, com Portugal, Itàlia i Àustria, però també de Mèxic, Estats Units i Sud-àfrica, entre d'altres.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF