Societat 24/11/2019

Cort demana als venedors de patinets que informin els clients sobre com s'han de fer servir adequadament

Responsables de la Policia Local s'han reunit amb representants de les grans superfícies per demanar que contribueixin a l'ús cívic d'aquests vehicles

Ara Balears
1 min
El patinet elèctric envairà els carrers  després de festes

PalmaLa Policia Local de Palma distribuirà als centres comercials díptics informatius sobre la normativa d'ús dels patinets elèctrics a la ciutat perquè els venedors n'informin els clients amb vista al Black Friday i la campanya de Nadal.

Com ha informat Efe a través d'un comunicat de l'Ajuntament de Palma, durant la darrera setmana responsables del cos de seguretat local s'han reunit amb representants de les grans superfícies per demanar que contribueixin a l'ús cívic dels patinets i altres vehicles elèctrics personals.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha agraït la col·laboració dels responsables dels centres comercials, amb els quals es va reunir. "Treballam perquè els usuaris d'aquesta nova manera de moure's per la ciutat tinguin clar, des del primer moment, que han de complir amb les ordenances com la resta d'usuaris de la via pública", ha comentat Adrover.

D'altra banda, el cap de la Policia Local, Josep Palouzié, ha indicat que el díptic informatiu facilitat als venedors de patinets també serà lliurat pels agents als usuaris que siguin sorpresos cometent infraccions a la via pública.

stats