L'Ajuntament de Palma i la UIB promouran les tesis sobre el turisme a les Balears

La regidora de Turisme, Comerç i Treball ha signat un conveni per fomentar aquest tipus d'estudis que plantegin models turístics de futur

La Fundació Turisme Palma 365 i la Universitat de les Illes Balears (UIB) promouran la realització de tesis doctorals sobre la situació del turisme a la capital balear.

El rector de la UIB i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Adrover, han signat un conveni de col·laboració en matèria turística amb aquesta finalitat, ha informat el Consistori en un comunicat.

Així, es promourà la realització d'anàlisi i estudis, en forma de tesis doctorals, que ajudin a conèixer la situació del turisme a Palma.

Com a part d'aquest acord, la Fundació Turisme Palma 365 informarà la UIB de diferents temàtiques relatives al turisme a la ciutat de Palma perquè les incorpori com a possibles assumptes a desenvolupar pels futurs estudiants de doctorat. La col·laboració es canalitzarà a través de l'Escola de Doctorat de la UIB.

Adrover ha defensat la importància de l'acord: "Només des del prisma de la recerca i la generació de coneixement, avançarem per consolidar-nos com a referent en el turisme urbà durant tot l'any", ha assegurat.

  • Etiquetes

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF