Cort revisarà l'estat dels cotxes de Son Toells subhastats arran de les queixes dels centres adjudicataris

El portaveu del govern municipal, Alberto Jarabo, assegura que no han rebut cap al·legació respecte d'aquest tema

El portaveu de l'equip de govern de Cort, Alberto Jarabo, ha declarat que l'Ajuntament farà una revisió al llistat de cotxes de Son Toells subhastats el passat dia 3 d'octubre, tot i que no té constància d'haver rebut cap al·legació per part de les tres empreses adjudicatàries. Els tres centres que varen obtenir un lot de 242 vehicles han fet públiques les seves queixes a través del diari  'Última Hora' sobre l'estat de prop de 60 vehicles, que no poden ser donats de baixa per diferents incidències.

"L'empresa tenia tres dies per fer al·legacions i no tenim constància d'haver-ne rebut cap", ha assenyalat Jarabo. El portaveu insisteix que "qualsevol qüestió relacionada amb el procediment s'ha de presentar per escrit". Ara, afegeix, encara estan dins el "termini de deu dies per abonar l'import i retirar els vehicles".

Cort adjudica a una empresa el desballestament de 405 vehicles de Son Toells

Els afectats han afirmat que "legalment no poden fer res amb els cotxes", atès que és "totalment il·legal introduir aquests vehicles als centres de desballestament, vendre'ls o descontaminar-los si no se n'ha tramitat la baixa de la DGT". Segons els han informat, alguns d'aquests vehicles han estat sostrets, altres estan en situació d'embargament i uns altres, precintats.

Davant això, els responsables de l'àrea de Seguretat Ciutadana, encarregada de la subhasta, es remeten a les declaracions del portaveu de l'equip de govern i han decidit no pronunciar-se al respecte.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF