Societat 31/03/2020

Cort treballa per reactivar la Platja de Palma després de la crisi sanitària

Ha promocionat un vídeo a través de xarxes sota el lema 'Quan tot això passi, serem el teu destí per començar'

Ara Balears
1 min
Hotels de la Platja de Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma promociona la zona de la Platja de Palma com a destinació turística amb vista a la temporada alta. Ho fa amb un vídeo que ha difós a través de les xarxes socials. El seu lema és 'Quan tot això passi, serem el teu destí per començar', segons indica Efe.

Cal recordar que la Platja de Palma és una de les principals zones turístiques de Mallorca i el 100% de la seva planta hotelera s'ha vist obligada a tancar les portes arran de la crisi sanitària del coronavirus. Per això, Cort ha assegurat que quan acabi la crisi sanitària, la Fundació Turisme treballarà per remodelar-la i promocionar la capital com destinació urbana i cosmopolita capaç de rebre turistes durant tot l'any.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament, Elena Navarro, ha comentat que aquest projecte pretén millorar la qualitat de les infraestructures turístiques de Palma, així com la seva oferta lúdica esportiva posant l'èmfasi en la sostenibilitat, el civisme i compromís amb el turisme familiar.

Cort pretén treballar de manera "optimista i amable", per això en el vídeo promocional comparteix imatges dels llocs més emblemàtics de la ciutat, i en destaca platges, elements culturals, museus i rutes gastronòmiques.

stats