L'Ajuntament de Palma havia revisat fa un mes la palmera que ha matat una dona

La regidora d'Infraestructures descarta que l’exemplar estigués infectat pel becut vermell

La regidora d’Infraestructures i Accessibilitat de l’Ajuntament de Palma, Angélica Pastor, ha informat aquest dilluns que la palmera que va caure al parc de la Mar i va provocar la mort d’una dona va ser revisada el 26 de setembre pels tècnics de l’àrea. Juntament amb això, Pastor ha descartat que l’exemplar estigués afectat pel becut vermell i ha afegit que les restes seran analitzades per un laboratori extern per confirmar que no pateixi cap altra infecció. 

El vent fa caure una palmera i mata una dona al parc de la Mar de Palma

“S’ha complert amb les inspeccions i amb el calendari”, ha afirmat la regidora, que ha explicat que la revisió consisteix en “una poda i sotmetre les palmeres a tota una sèrie de proves”. Arran d’aquest succés, aquest diumenge es va revisar l’estat de l’arbrat “de mig Palma”, segons Pastor. Cort ha anunciat que els tècnics varen revisar zones com el passeig Marítim, el parc de la Feixina, el parc de la Mar, la plaça Progrés, la plaça d’Espanya, la plaça del Mercat, la Rambla, Son Quint, Son Cotoner, la plaça dels Patins, Son Serra Parera i el parc de les Fonts.

“He demanat als tècnics un esforç perquè hi hagi més revisions i noves tècniques”, ha assenyalat aquest matí l’edil. Malgrat el recent accident, ha destacat que “no hi ha tants arbres amb incidències a Palma”.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF