Societat 12/11/2020

Cort llança un concurs virtual amb l'aplicació Kahoot per donar a conèixer Palma

L'Ajuntament ha destacat que és una eina "útil i accessible" que permet promocionar la ciutat d'una manera diferent

Ara Balears
1 min
La regidora de Turisme, Sanitat i Consum de Cort, Elena Navarro, durant la roda de premsa.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha posat en marxa un concurs virtual amb l'aplicació Kahoot per donar a conèixer Ciutat de manera "amena i senzilla". La regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, i el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, n'han fet la presentació oficial. La regidora ha explicat que es tracta d'un concurs que tindrà lloc aquest dijous a les 19 h amb el títol Què saps de Palma?, mitjançant aquesta app, una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d'avaluació. "És una eina útil i accessible que ens permet jugar de manera senzilla i amena per aprendre molt sobre Palma", ha assenyalat.

Navarro també ha destacat la importància de reinventar-se en moments com l'actual i emprar la tecnologia per promocionar-se d'una manera diferent. "Palma és una ciutat que aposta per l'ús de les aplicacions tecnològiques més innovadores i capdavanteres per a la seva promoció turística", ha remarcat Navarro.

Cort ha explicat que l'accés a l'aplicació es fa descarregant-la i una vegada al mòbil cal clicar l'opció 'Enter pin'. En aquest punt, la pantalla permet veure el número que cal introduir per accedir-hi. Les preguntes s'aniran veient a la pantalla i caldrà respondre-les a través del mòbil, que es convertirà en un "comandament" del joc. Així, el nom anirà apareixent en el rànquing i s'anirà visualitzant que la persona que l'empra competeix contra altres usuaris.

El vencedor del joc guanyarà un viatge a Palma, que inclou vol per a dues persones i estada de dues nits en un hotel de la ciutat. A més, l'Ajuntament ha subratllat que el guanyador ha de complir dos requisits: no ser resident ni natural de Palma i tenir Facebook o Instagram.

stats