El Govern anunciarà “de manera imminent” la proposta sobre corredors segurs

S'obriran amb territoris específics on la incidència del covid-19 sigui menor

El Govern espera presentar de "manera imminent" la proposta sobre el projecte de corredors segurs turístics entre les Balears i les Canàries amb Alemanya, el Regne Unit i els països nòrdics. Així ho ha dit aquest divendres el conseller de Turisme, Iago  Negueruela , durant una roda de premsa al Consolat de Mar. 

Els "corredors segurs" s'obriran amb territoris específics on la incidència  del covid-19 sigui menor, i la seva obertura suposarà que Madrid pacti amb altes territoris les mesures que han de complir els seus turistes quan tornin al seu país d'origen. Negueruela ha defensat que una de les prioritats és "baixar els índexs epidemiològics" de l'Arxipèlag per donar "seguretat a les destinacions emissores". 

El conseller ha recordat que la temporada alta "ha acabat" i que els corredors segurs ajudaran a "planificar millor el 2021", ja que se sabrà amb quins països europeus es faran i amb quins principis. "Mentre no hi hagi una vacuna haurem de conviure amb el virus i hem de poder obrir els principals sectors econòmics", ha puntualitzat Negueruela. 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF