Inspeccionen més de 100 bars de Mallorca per cercar connexions il·legals de la televisió de pagament

La Policia Nacional va dur a terme l'operació, que forma part d'una campanya que es fa a tot Espanya, aquest dimarts al vespre  

Cop policial contra el pirateig dels partits de futbol de la Lliga i la Champions League en més de 100 bars i establiments de Mallorca. Com han confirmat fonts del cos de la Policia Nacional a l'ARA Balears, l'operació va començar a les 21 h a diferents locals de l'illa per cercar connexions il·legals de la televisió de pagament.  

L'operació forma part d'una campanya que es fa a tot Espanya i durant el vespre del dimarts diferents grups d'agents es varen repartir per més de 100 locals i bars que tenien previst inspeccionar de manera simultània. 

La investigació ha coincidit amb l' eliminatòria de Champions entre el Madrid i l'Ajax. Els agents varen confiscar diferents descodificadors il·legals que permetien als establiments connectar-se i emetre partits de futbol sense llicència i varen comprovar que, aproximadament, un 75% dels establiments inspeccionats, duia a terme aquesta activitat il·lícita. 

Aquesta operació es va iniciar quan, el passat mes de febrer varen rebre una denúncia per presumptes fets delictius contra la propietat intel·lectual i contra els serveis de radiodifusió. Després d'una investigació prèvia, es va determinar que els fets denunciats suposaven un total de 103.258 euros. 

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF