Societat 13/10/2021

La Coordinadora d'Interins de les Balears convoca aquest dimecres una vaga contra l"'abús" de la temporalitat

Els dies 14 i 28 els sindicats adherits preveuen fer una vaga completa

1 min
Caravana contra la temporalitat a les administracions públiques a Palma aquest diumenge.

PalmaLa Coordinadora d'Interins i Temporals de les Balears, integrada per Sintta, ATAP, CGT i ASIJ, ha secundat i difós la vaga convocada per la comissió de vaga estatal per la lluita dels treballadors precaris a les administracions públiques per denunciar la situació de més de 800.000 treballadors públics contractats, segons ha informat aquest dimecres Europa Press.

En una nota de premsa, la coordinadora va anunciar dilluns que es farien aturades parcials a partir d'aquest dimecres i els dies 10 i 27 d'octubre. Els dies 14 i 28, a més, es farà vaga completa. La protesta es basa en l'"abús de la temporalitat i el frau de llei que cometen les administracions públiques" de l'Estat.

La coordinadora ha alertat sobre la "gravíssima situació de precarietat i perspectiva d'acomiadaments massius que s'estan duent a terme a través dels processos d'estabilització". També ha denunciat la "lamentable inacció" de "determinades" formacions polítiques i organitzacions sindicals, que "ometen les seves obligacions en defensa i promoció dels interessos laborals dels treballadors enfront de l'Administració.

stats