La consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, i la batlessa de Santanyí signen un conveni per al nou centre de dia de Cala d'Or

Disposarà de 30 places, que s'integren a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la batlessa de Santanyí, Maria Pons, han signat l'addenda al conveni per a la construcció del centre de dia de Cala d'Or, que passa de tenir un pressupost de 750.000 euros a tenir-lo d'un milió d'euros.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, l'Ajuntament de Santanyí ja té el projecte executiu i d'aquí a poc farà la licitació de les obres. El nou centre disposarà de 30 places, que s'integraran a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència.

Les obres es finançaran a parts iguals per l'Ajuntament de Santanyí i el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears. El termini d'execució és de 12 mesos. L'emplaçament és en dos solars del carrer dels Molins de Cala d'Or que sumen una superfície total de 1.082 metres quadrats i tindrà una superfície construïda de 540 metres quadrats. 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF