Els controladors de passaports inicien el sisè dia de vaga denunciant pressions d'Acciona

Els treballadors demanen un increment salarial i la millora de les seves condicions de feina

Els controladors de passaports de l'aeroport de Palma han  iniciat   el sisè  dia de vaga  denunciant pressions  de l'empresa que tñe  subcontractat  aquest servei, Acciona  Facility . Aquest col·lectiu destaca que la companyia "continua  pressionant  els  treballadors  amb missatges i  xerrades  al seu lloc de feina per posar fi a la protesta".

Per aquest motiu, els  treballadors  demanen la implicació dels partits  polítics, a qui  recorden que les seves condiciones de feina  són   miserables . Precisament dimecres CCOO va presentar un recurs contenciós administratiu contra els serveis mínims que el Ministeri de Foment ha decretat durant aquests dies de protesta.

A  través del Twitter, els treballadors  van denunciar  les seves  condicions  de feina. "Les nostres companyes , a més de canviar-se al mateix lloc que els homes i darrere de la sala de reunions de l'oficina, han d'aguantar els borratxos que arriben i els falten el respecte sense que ningú hi faci res; volem protecció", destaquen aquest dijous al seu compte.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF