Societat 04/11/2021

Continua l'aturada parcial de tren i metro a Mallorca

Aquest dijous hi ha hagut una primera suspensió de trajectes, amb deu línies cancel·lades

ARA Balears
1 min
Un tren d'SFM.

PalmaEncara que aquest dimecres el comitè d'Empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) es reuní amb representants de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, la falta d'acord entre els dos ha causat la quarta aturada parcial de tren i metro a Mallorca. Precisament, segons ha informat IB3, aquest dijous hi ha hagut una primera suspensió de trajectes, amb deu línies cancel·lades al llarg del matí. A l’horabaixa, hi haurà una altra aturada entre les 17 i les 18.30 h.

En una nota de premsa, els representants dels treballadors han lamentat que la reunió s'hagi convocat "per cobrir l'expedient" davant la manca d'informació, segons han argumentat, en relació amb el futur tramvia i la gestió dels fons europeus en matèria de mobilitat. A més, asseguren que en aquestes condicions l'acord "no sembla factible". El comitè d'empresa critica que els recursos es puguin destinar a "muntar quiosquets" mentre no es dota l'empresa de recursos per incrementar la plantilla, minimitzar les hores extres i aconseguir flexibilitat.

En declaracions a IB3 Ràdio, el membre del comitè d'empresa Miquel Àngel Vadell ha assenyalat que continuaran amb les protestes i ha apuntat que les pròximes estan previstes per a dilluns i dimecres de la setmana vinent.

stats