Societat 26/11/2021

Els contagis de covid-19 continuen a l'alça a les Balears

Es tornen a superar els 250 casos diaris i Salut ha comunicat dues morts més a causa de la malaltia

ARA Balears
1 min
Els contagis actius es mantenen estables a les Illes.

Els contagis diaris de covid-19 continuen una jornada més a l'alça a les Balears. La Conselleria de Salut ha comunicat aquest divendres 270 casos positius, 65 més que ahir. També s'han registrat dues morts més a causa de la malaltia, defuncions que es van apuntar durant el mes de setembre. D'aquesta manera, ja són 1.023 les persones que han mort a les Illes Balears des de l'inici de la pandèmia.

El nombre de casos actius continua pujant i a aquests moments hi ha 2.586 persones que passen el virus. Tot i això, la pressió hospitalària es manté estable i en situació de risc baix. Actualment hi ha 21 pacients a l'UCI, dels quals 17 es troben a Mallorca i quatre a Menorca. A planta, però, hi ha un total de 78 persones ingressades a les Illes, una més que ahir; tres són a hospitals de Mallorca, quatre a Menorca i onze a Eivissa.

A aquests moments, el 82,99% de la població balear ha rebut la pauta completa de vacunació. Cal destacar que la taxa de positivitat descendeix el dia d'avui un 7%.

Armengol no descarta el certificat covid

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha avançat aquest divendres que la seva intenció és "anar en la línia d'estendre la seguretat en els espais on més fàcil és el contagi per la mateixa aglomeració amb el certificat covid". Així ho ha declarat en referència a la reunió de dilluns que ve amb la Mesa de Diàleg Social, convocada per l'Executiu.

stats