Societat 19/06/2021

Consubal demana a Patricia Gómez el cessament "immediat" del director general de Consum

La petició es fa per unes declaracions que Félix Alonso va fer en una Comissió de Salut al Parlament

ARA Balears
1 min
El director general de Consum, Félix Alonso, durant una compareixença al Parlament de les Illes Balears.

PalmaL'organització de consumidors i usuaris de les Balears (Consubal) ha demanat a la consellera de Salut, Patricia Gómez, el cessament "immediat" del director general de Consum, Félix Alonso, segons ha informat Europa Press. Consubal assenyala que el motiu d'aquesta petició són les paraules que Alonso va dir en la Comissió de Salut del Parlament, en les quals va manifestar que al president de l'entitat, Alfonso Rodríguez, "fa molts anys l'han tret fora de Consubal".

L'organització ha destacat que "són acusacions molt greus" i apunten que, "a més de ser totalment falses, s'han pronunciat en seu parlamentària, lloc que representa la sobirania dels ciutadans".

Així, el president de Consubal, Alfonso Rodríguez, ha sol·licitat les disculpes públiques de la consellera Gómez, la rectificació davant els membres de la Comissió de Salut del Parlament i el cessament d'Alonso.

Per part seva, Gómez ha exposat que les paraules d'Alonso "varen ser a causa d'un lapsus". En aquest sentit, ha explicat que "la diputada de Vox Idoia Ribas al·ludia a Rodríguez com a portaveu de Facua i el que pretenia dir el director general de Consum era que Rodríguez no és portaveu de Facua". "Òbviament Alonso sap que Rodríguez és president de Consubal", ha subratllat Gómez.

stats