Societat 21/04/2020

El Govern i l'Ajuntament d'Inca signen un conveni per construir vuit habitatges socials

El Consistori cedeix gratuïtament un solar del carrer de les Marjades i l'Ibavi en redactarà i executarà les obres

Ara Balears
1 min
Un dels solar de l'Ibavi a Inca on vol fer habitatges socials.

PalmaL'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) redactarà i executarà el projecte de construcció de vuit habitatges de protecció oficial en un solar ubicat al carrer de les Marjades d'Inca. El batle de l'Ajuntament, Virgilio Moreno, i el conseller d'Habitatge, Marc Pons, han signat un conveni de manera que el Consistori cedeix el terreny per fer aquests pisos, segons ha informat el Govern en una nota de premsa.

La col·laboració entre les dues administracions permetrà la construcció dels vuit habitatges, que se sumaran als 54 que també es preveu fer al carrer del Canonge Sebastià Garcías Palou, que estaran en un solar que ja era de l'Ibavi. Cal recordar que el Govern va anunciar aquest projecte el 14 de març de 2018.

Pons i Moreno han coincidit en la importància que des de totes les institucions hi hagi una implicació per millorar l'accés a l'habitatge amb preus de lloguer assequibles. Actualment l'Ibavi té a Inca 106 habitatges de protecció pública en règim de lloguer i la construcció d'aquests nous pisos suposarà un increment de més del 50% del parc públic inquer, com ha apuntat la Conselleria d'Habitatge.

stats