Societat 26/08/2019

Consternació a Alemanya per la mort de la família Inselkammer en l'accident aeri d'Inca

Un conegut empresari de Munic volava amb la dona i dos fills a l'helicòpter que va topar amb l'ultralleuger

Ara Balears
2 min
Una de les fotografies que ha destacat la premsa alemanya

PalmaEl tràgic accident aeri a Inca entre un ultalleuger i un helicòpter en què varen morir ahir diumenge set persones ha captat l'atenció de nombrosos mitjans internacionals, sobretot dels alemanys. A l'helicòpter hi viatjava una família d'aquest país formada per una parella -August i Christina Inselkammer- i els seus dos fills menors d'edat, Max i Sophia; tots varen morir en la topada. Eren relativament coneguts a Alemanya, sobretot el pare, l'empresari August Inselkammer, director general de l'empresa de cases prefabricades Isartaler Holzhaus.

'Süddeeutsche Zeitung'

Tant les diferents cadenes televisives com la premsa escrita han reflectit la consternació al país alemany per la mort d'aquesta família. "Una família empresària de Munic mor en un accident en helicòpter", titula el 'Suddeeutsche Zeitung', o "Horror a Mallorca per la mort d'una família alemanya a causa d'una col·lisió entre una avioneta i un helicòpter", destaca el diari digital 'MOPO'. La televisió 'Welt' publica un vídeo explicant els fets i exposant les declaracions de la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Des del país germànic també s'han fet ressò de les declaracions dels testimonis que varen presenciar l'accident. I, de la mateixa manera, assenyalen que encara s'estan investigant les causes del xoc entre les dues aeronaus. "Els habitants de la regió estan consternats. Un home va denunciar un "terrible cop". Testimonis havien corregut al lloc dels fets i havien començat a apagar les flames abans que arribassin els serveis de rescat. Però els metges que arribaren al lloc de l'accident no varen poder fer res pels ferits", subratlla l'Stern'.

Els mitjans alemanys també han destacat les paraules de Francina Armengol: "Estam preocupats i horroritzats per l'accident. Els nostres pensaments són amb les víctimes". Aquestes són les declaracions de la presidenta que recull el diari 'MOPO'.

stats