Societat 28/07/2021

El Consell de Mallorca redueix a 70 km/h la velocitat màxima a la carretera d'entrada a sa Pobla

En el tram afectat ja s'estan substituint les senyalitzacions viàries, segons ha informat la institució insular

ARA Balears
1 min
La nova senyalització a la carretera d'entrada a sa Pobla.

PalmaEl Consell de Mallorca reduirà la velocitat màxima de 90 a 70 quilòmetres per hora a la carretera d'entrada a sa Pobla, segons ha informat la institució insular aquest dimecres en un comunicat. En el tram afectat ja s'estan substituint les senyalitzacions viàries.

També es posaran cartells de perill per canvi de rasant amb fons grocs perquè el conductor sàpiga que té poca visibilitat i que ha de minvar la velocitat. El conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, ha anunciat que s'està fent un nou projecte a la carretera que connecta sa Pobla amb Crestatx, on es preveu fer un vial cívic i una ronda per millorar la intersecció d'entrada a aquest segon nucli urbà. La intenció és començar les intervencions l'any que ve.

"La prioritat pel Departament és la connexió sostenible entre municipis, crear espais respectuosos i segurs per als vianants i els ciclistes per aconseguir un altre tipus de mobilitat", ha explicat el conseller.

El projecte es complementarà amb l'execució d'una nova passarel·la de fusta sobre el canal de Siurana i la reordenació de l'accés a Crestatx, on farà una rotonda per substituir l'actual amb l'enllaç en forma de T amb carrils centrals d'espera. Sobre la rotonda s'ubicaran els passos elevats de vianants per permetre el trànsit a peu de manera segura.

stats