El Consell de Mallorca donarà suport al Grup Güell per organitzar la marxa de 2019

El vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha informat de les subvencions d'enguany que arriben a 125 mil euros

El vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i el director insular de Promoció Sociocultural, Javier Ramos han rebut avui al vicepresident del Grup Güell, Francisco Bauzà i la responsable de l'organizació de la marxa, Joana Maria Oliver per escoltar les seves necessitats i exposar de quina manera el Consell de Mallorca pot donar suport a la Marxa.

Jurado ha informat als representants de les passes que l'organització ha de dur a terme per fer la sol·licitud de la subvenció per al finançament de projectes d'animació sociocultural (oci i temps lliure, i desenvolupament comunitari) que es va fer pública al BOIB el 3 de gener i a la qual podran presentar el seu projecte i que consta d'un pressupost de 125.000 euros. També ha ofert el suport del Consell de Mallorca per tal de dissenyar el pla d’autoprotecció i suport tècnic en matèria de seguretat a les carreteres, com s'havia fet altres anys. "Crec que l'organització ha fet molt bé de posar-se en contacte amb nosaltres i de fer-ho aviat, per tal de poder garantir la viabilitat de la marxa i evitar així situacions com la de l'any passat. Per part del Consell de Mallorca donarem suport a una marxa que forma part de la nostra societat i esperem que altres administracions, com l'Ajuntament de Palma, s'hi sumin", ha explicat.

Francisco Bauzà ha assegurat que l'associació ja té concretades reunions amb les altres administracions i amb entitats privades i que ja estan treballant perquè si sorgeixen problemes es puguin resoldre com més aviat millor i la marxa sigui una realitat.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF