Societat 13/12/2019

Condemnen a 1.080 euros de multa els tres acusats de l'atropellament mortal de Mare Alberta

Els dos professors i el taxista acusats hauran d'indemnitzar amb 40.000 euros els pares de la menor

Ara Balears
1 min
Els casos d'assetjament escolar han disminuït de forma lleugera

PalmaEls tres acusats per atropellament mortal d'una alumna del col·legi Mare Alberta de Palma han arribat a un acord amb la Fiscalia i l'acusació popular per les seves condemnes, segons ha avançat el Diario de Mallorca. Cadascun d'ells pagarà 1.080 euros de multa i indemnitzaran amb un total de 40.000 euros els pares de la víctima. Així, els dos professors del centre i el taxista que va atropellar l'al·lota, de 14 anys, s'han declarat autors d'un delicte d'homicidi per imprudència menys greu.

Els professors han reconegut en la vista que ha tingut lloc aquest divendres en un jutjat penal de Palma que va mancar prudència a l'hora de dissenyar la prova d'educació física durant la qual es va produir l'accident. Per portar-la a terme, l'alumnat havia de travessar el carrer abans d'entrar a un bosc, on feien un test d'orientació. Per la seva banda, el taxista ha admès que circulava a una velocitat lleugerament superior a la que estava permesa i sense prestar atenció al fet que fos una zona escolar.

A conseqüència de l'impacte, la menor va patir lesions greus. Després d'estar ingressada diverses setmanes a Son Espases en estat crític, va morir.

stats