Societat 16/11/2020

Condemnat a cinc anys de presó per violar una jove inconscient una nit de festa a Palma

El processat va seguir fins al lavabo i la va penetrar sense el seu consentiment

Ara Balears
1 min
L'Audiencia Provincial de Palma.

PalmaL'Audiència Provincial de Palma ha condemnat un jove a cinc anys de presó aquest dilluns per violar una jove que estava inconscient a causa de l'alcohol. A més, haurà de pagar una indemnització de 50.000 euros a la víctima pels fets, ocorreguts una nit de festa el febrer del 2019 a Palma, segons ha informat Efe.

El jove ha reconegut els fets i ha acceptat la pena. Així mateix, ha afirmat que va coincidir amb l'al·lota a casa d'un amic després d'una nit de festa i que quan ella va anar al lavabo a vomitar, ell la va seguir, li va davallar els pantalons sense el seu consentiment i la va penetrar analment i vaginalment. El condemnat ha reconegut públicament que es penedeix de l'agressió.

Després que la defensa arribàs a un acord amb la fiscal, el Ministeri Públic ha sol·licitat finalment una pena de cinc anys de presó per un delicte d'abús sexual sobre una persona inconscient, atès que la dona havia consumit alcohol. A més, el tribunal ha acceptat la petició de la Fiscalia de deu anys de llibertat vigilada per a l'agressor i la prohibició d'acostar-se a la víctima a menys de 500 metres durant 16 anys.

stats