Societat 07/02/2019

Condemnat per agressió homòfoba el director del gimnàs de Maioris

La justícia l'obliga a pagar 800 euros de multa i indemnització per clavar un cop de puny a un dels monitors de l'establiment

Ara Balears
1 min
Ben Amics denuncia un nou cas d’agressió homòfoba a l’àmbit laboral

PalmaEl director del gimnàs Fitt Sport Maioris (Llucmajor) ha estat condemnat per una agressió homòfoba, que es va fer l'estiu passat a un dels monitors de l'establiment, segons ha avançat 'Diario de Mallorca'. La justícia l'obliga a pagar 800 euros de multa i indemnització.

El treballador agredit va denunciar l'empresa després de mesos de pressió i assetjament continus per part del propietari, d'ençà que aquest va adquirir el centre esportiu. Segons consta a la denúncia per agressió i delicte d'odi per homofòbia presentada davant la Guàrdia Civil per part de l'afectat, el senyor J. A. A., el director del Fitt Sport Maioris li va clavar un cop de puny quan el monitor es va negar a signar l'acceptació de la liquidació motivat per dubtes legals.

A més, segons el monitor, l'agressor feia sempre comentaris homòfobs i masclistes dirigits directament als treballadors o en converses amb les persones responsables d'aquests. En el seu cas, César declara que era tractat com "la maricona" o "la diva" i que en alguna ocasió, en el context de la seva situació, l'empresari digué "otro maricón, a ver si al final pongo una casa de putas y maricones, y así triunfo".

stats