Vint policies es manifesten a Palma per demanar la dimissió de Pedro Sánchez

Els agents s'han manifestat aquest dijous davant la seu del PSIB per condemnar els actes de la manifestació del passat 29 de setembre a Barcelona

Vint membres de la Jusapol, l'associació de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, s'han concentrat aquest dijous matí davant la seu del PSIB-PSOE a Palma per demanar la dimissió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Asseguren que hauria d'haver condemnat les confrontacions que varen succeir el passat 29 de setembre. La manifestació organitzada per la mateixa Jusapol i que es va fer davant la Prefectura de la Policia Nacional de Barcelona tenia com a objectiu homenatjar els policies que varen carregar contra els votants l'1 d'octubre de 2017.

L'Associació, que representa alguns dels membres de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, demana també la dimissió dels quatre representants sindicals de la Policia Nacional, el SUP, el CEP, el UCP i el SPP. Assegura que aquests sindicats varen publicar un comunicat en què titllaven la Jusapol de provocadora i populista, mentre que, segons assegura el seu portaveu, Enrique, "l'únic que vàrem fer va ser anar a una manifestació que era legal i autoritzada per la Delegació del govern".

Enrique ha dit que és inadmissible que els sindicats policials estiguin en contra de l'associació que representa els mateixos agents de la Policia Nacional.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF