Armengol assegura que es compleix el protocol 'anti-bullying' als centres educatius

El diputat de MÉS per Menorca Nel Martí destaca la "preocupació creixent" que genera l'assetjament

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dimarts al Parlament que es compleix el protocol antiassetjament aprovat per la Conselleria d'Educació. Ho ha fet en resposta a la diputada del grup mixt Montse Seijas, que s'ha interessat per aquesta qüestió "arran del darrer adolescent mort a Menorca a causa del 'bullying".

Seijas ha acusat el conseller d'Educació, Martí March, de deixar la lluita contra l'assetjament al centre i de no posar els casos en coneixement de la Fiscalia de Menors. El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, també s'ha interessat per l'assetjament escolar i ha assenyalat que genera "una preocupació creixent" i que s'ha de "fer feina per posar fi a aquesta xacra".

Els centres educatius tindran per primera vegada un protocol contra el 'bullying'

La presidenta Francina Armengol ha assegurat que aquesta qüestió és "absolutament prioritària" per a l'executiu que presideix i que s'han format fins a 2.500 professionals dels centres educatius durant aquests quatre anys. A més, ha demanat a la diputada Seijas "més confiança" en els educadors i els centres.

Així mateix, e conseller d'Educació, Martí March, ha anunciat que la seva conselleria treballa amb la Direcció General d'Esports per elaborar un protocol d'actuació antiassetjament per aplicar a l'àmbit de l'esport formatiu.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF