La Delegació del govern assegura que en el desnonament de Can Capes la policia actuà "com a policia judicial"

Rosario Sánchez: "S'ha d'evitar arribar a aquestes situacions"

La delegada del govern, Rosario Sánchez, ha justificat l'actuació de la policia en el desnonament de Can Capes. "La policia actuà en aquell moment com a policia judicial, amb una ordre judicial, complint una sentència i acompanyant una comissió judicial, que és qui dicta les instruccions i les ordres de les actuacions de la policia", ha assenyalat Sánchez.

Segons fonts de la Prefectura de Policia, tres agents varen sofrir lesions quan un grup de persones va intentar impedir que una dotació policial fes efectiu el desnonament d'un matrimoni del seu habitatge al carrer d'Onofre de Palma, a la barriada de Can  Capes . Durant l'operació, una activista va resultar ferida per les càrregues policials i va ser traslladada a un centre hospitalari.

Sánchez ha aprofitat per fer una crida a ajudar totes les persones que tinguin el risc de ser desnonades. "S'ha d'evitar arribar a aquestes situacions. Abans d'un desnonament forçós per  un odre  judicial, hi ha tot un procediment per intentar evitar-lo ".

EDICIÓ PAPER 30/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF