Societat 28/07/2022

Comença la segona fase de les obres de millora del CEIP Joan Mas de Pollença

Aquest estiu estan previstes 56 obres en diferents centres educatius de les Balears

ARA Balears
2 min
Martí March ha visitat les obres de millora del CEIP Joan Mas de Pollença

PalmaEl conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha visitat aquest dijous l'inici de la segona fase de les obres de millora que s'estan executant aquest estiu al CEIP Joan Mas de Pollença. Educació ha detallat, a través d'un comunicat, que aquesta obra va sortir a licitació per un total de 144.947 euros i té un termini d'execució de 2 mesos.

Durant les tasques de millora del centre educatiu està previst que se substitueixi el paviment de 12 aules, que té deficiències, així com la unificació al màxim possible amb el que es conservarà perquè es troba en bon estat. En el centre també s'ha executat la construcció d'un bany per a l'aula UEECO.

A més, aquest dijous, la Conselleria d'Educació i Formació Professional ha lliurat a l'Ajuntament de Campos el projecte definitiu del nou centre d'Infantil i Primària del municipi. La Conselleria ha explicat que el nou CEIP disposarà de sis aules per a Educació Infantil i dotze per a Educació Primària, i tindrà una capacitat per a 450 alumnes. El centre educatiu estarà estructurat en tres plantes i l'actuació té assignat un pressupost de 6,9 milions d'euros. Així mateix, inclou amplis patis i es mantindran els elements patrimonials que té el solar: una casa tradicional i un molí.

Un estiu marcat per les reformes

La Conselleria d'Educació i Formació Professional de les Illes Balears ha explicat aquest dijous que continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de l'Arxipèlag. En aquest sentit, ha detallat que durant l'estiu està previst que s'executin obres de millora i construcció en 56 centres educatius de les Balears amb una inversió de 10.213.071,3 euros.

D'aquestes 56 obres previstes (que o bé ja s'han duit a terme, s'estan executant o s'iniciaran pròximament), 28 es faran a Mallorca. D'aquestes, 8 són obres majors i 20 obres menors. Aquests projectes de construcció i millora de les instal·lacions educatives de l'illa disposarà d'una inversió de 2.594.258,72 euros.

Cal destacar que en el conjunt de les Illes Balears, des de setembre del 2015, s'han invertit més de 100 milions d'euros en 1.797 actuacions en el 90% dels centres educatius.

stats