Societat 01/06/2020

Comença el procés d'admissió dels alumnes en centres d'Infantil, Primària i ESO

Les sol·licituds es podran presentar fins al 12 de juny i el tràmit es farà, per primera vegada, de manera telemàtica

Ara Balears
2 min
Imatge d'arxiu.

PalmaA partir d'aquest dilluns comença la segona part del procés d'escolarització per al curs 2020-2021 amb el procés en el segon cicle d'Educació Infantil (3-6 anys), Primària i l'ESO per tenir plaça a centres públics i concertats de les Illes Balears. A causa de l'estat d'alarma, aquest procés es fa per primera vegada –i de manera excepcional– de manera telemàtica.

Els centres escolars i les oficines d'escolarització resoldran telemàticament o per via telefònica els dubtes i dificultats que puguin tenir les famílies. Tanmateix, aquelles que no ho puguin fer per internet, hagin de presentar documentació a què no es pugui accedir virtualment o hagin de fer un tràmit amb DNI i amb el número de mòbil hauran de ser ateses presencialment. Una vegada fet el tràmit, aquest s'enviarà de manera automàtica al centre triat en primer lloc.

Calendari

A partir d'aquest dilluns i fins dia 12 s'ha de presentar la sol·licitud per obtenir la plaça en un centre públic o concertat. El sorteig de la lletra de desempat es resoldrà el 15 de juny, la publicació de les llistes provisionals, el 30 de juny; les reclamacions, de l'1 al 3 de juliol, i les llistes definitives sortiran el 13 de juliol. La matrícula per al segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO serà del 14 al 21 de juliol. La darrera cita d'escolarització és per als alumnes de Batxillerat, que comencen el procés d'admissió el 24 de juny.

Les llistes provisionals i definitives es podran consultar de manera telemàtica a través de la web del Servei d'Escolarització. Així mateix, les reclamacions a les llistes provisionals, s'hauran de formular preferentment per mitjans telemàtics. Tota la informació es pot consultar a través de la plana web de la Conselleria d'Educació.

stats