Societat 02/03/2022

Comença el procés per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de Formació Professional

Educació ofereix aquesta opció per a persones que no poden conciliar la vida laboral i familiar amb l’oferta formativa presencial o a distància

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Conselleria d’Educació i Formació Professional obrirà aquest dijous el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de Formació Professional, unes proves que estan especialment dirigides a totes les persones que no poden conciliar la vida laboral i familiar amb l’oferta formativa presencial o a distància.

A través d'un comunicat, Educació ha explicat que les persones interessades a fer les proves lliures es poden inscriure del 3 a l’11 de març al centre educatiu públic de les Illes Balears i que els cicles de grau superior inclouen mòduls que s’imparteixen en llengua anglesa, per la qual cosa els que s’inscriguin a les proves lliures s’hauran d’examinar en anglès d’aquests mòduls. A més, han detallat que les persones interessades es poden examinar d’un o més mòduls d’un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior de Formació Professional sempre que no superin les 660 hores per convocatòria. Així, les proves lliures consten d’una prova per a cada un dels mòduls, tot i que cada prova es pot desglossar en diferents parts.

Pel que fa al calendari de les proves, es duran a terme entre el 2 i el 27 de maig, ambdós inclosos. Ara, cada centre ha de publicar el 13 d’abril de 2022, com a tard, al tauler d’anuncis i a la pàgina web el dia, l’hora, el lloc i el temps màxim per fer la prova corresponent a cada mòdul professional, així com les possibles necessitats d’estris per poder fer-la i la data de publicació dels resultats de cada prova.

stats