La colònia de moixos de Canamunt i 'Son Gotleu, un barri per a tothom' ja es poden posar en marxa

S'ha aprovat la modificació dels pressupostos del 2019 per fer possible aquests projectes participatius

El ple extraordinari d'aquest dimecres es recordarà com un dels més curts de la història de l'Ajuntament de Palma. Ha durat menys de cinc minuts.

L'objectiu del ple ha estat aprovar una modificació de crèdit que afecta el pressupost del 2019 perquè es puguin executar dos projectes guanyadors dels pressupostos participatius. Un és la colònia felina de moixos de Canamunt, que va ser un dels projectes guanyadors del districte centre, amb un pressupost de 6.000 euros. L'altre és 'Son Gotleu, un barri per a tothom', que té un pressupost de 35.000 euros i va ser un dels projectes participatius del districte de Llevant. La proposta consisteix, segons informa Cort, en la realització d’un diagnòstic participatiu per facilitar que els entorns de Son Gotleu siguin més comprensibles  per a la població. El projecte tindrà una fase de diagnòstic –que seran serveis municipals com els CEIP, casals, biblioteques i serveis socials– i una fase d’intervenció per millorar l'accés a la informació de la població, introduint elements com senyalitzacions, informació en lectura fàcil.

Es treballarà amb grups de població específica que tenen una especial dificultat, com ara persones amb discapacitat, persones estrangeres, persones grans, i amb els professionals del barri. Seran elles mateixes les que expressaran les dificultats i participaran en les propostes.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF