Ciutadans Palma pretén que l'Ajuntament castigui el setmanari 'El Temps' per incòmode

El partit acusa la publicació d'"atacar les forces i cossos de seguretat de l'Estat i el sistema judicial i legislatiu"

La portaveu de Ciutadans a Palma, Eva Maria Pomar, ha afirmat que demanarà a l'Ajuntament en el proper ple, dia 31 d'octubre, que retiri la subscripció de la revista 'El temps' de les biblioteques municipals. Pomar ha assegurat aquest dimecres en una roda de premsa que la publicació "ataca les forces i cossos de seguretat de l'Estat i el sistema judicial i legislatiu".

El partit ha criticat que 'El temps' doni la possibilitat al seu web de fer donacions a la Caixa de Solidaritat. Segons el mateix setmanari, aquesta plataforma "permet fer front a les despeses jurídiques o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar en accions cíviques, pacífiques, no violentes i democràtiques".

Juntament amb això, Pomar ha assenyalat que la publicació inclou "extenses entrevistes a polítics que són jutjats per delictes de rebel·lió, com Joaquim Forn, i altres que varen fugir de la justícia després de rompre la convivència a Catalunya, com Marta Rovira". "Qualsevol és lliure de comprar-se la revista, però consideram que no s'ha de pagar amb doblers de tots els palmesans", ha declarat.

A més, la portaveu ha fet referència al pagament de 3.388 euros que va fer l'Ajuntament de Palma el mes de març. Pomar afirma que no han trobat "cap contingut que faci referència a Palma als cinc setmanaris del mes de gener", atès que aquest és el que més consta al concepte de l'import abonat.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF