Ciutadans alerta que Cort podria perdre la inversió europea destinada a Ponent

La portaveu del partit, Eva Pomar, assegura que l’Ajuntament de Palma disposa d'un pressupost de 12,5 milions d'euros per fer millores a la zona

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha alertat aquest divendres de la possibilitat de perdre els fons aportats per Europa (Fons Feder), de 12,5 milions d'euros, destinats a la reconversió de la zona de Ponent. Segons la regidora, "aquests doblers per a inversions han de fer-se servir any rere any i no s'estan complint els terminis".

Com a iniciativa, Ciutadans ha preparat una bateria de preguntes per a l'equip de govern del Consistori per conèixer el compliment dels terminis establerts. "Volem que ens diguin si tenen previst gastar els doblers o si preveuen millorar les condicions del barri de Ponent", ha declarat Pomar.

El grup municipal ha recordat que "l'estudi del Pla litoral de Ponent de l'any 2014 estableix que és una zona madura en degradació, però que té possibilitats de reconversió". Segons Pomar, "des d'aleshores han passat cinc anys i no s'hi ha fet pràcticament res".

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF