La cinquena edició de la Ruta del Llonguet inclourà la participació de 38 forns de Palma

Enguany s'amplia l'oferta i hi haurà llonguets elaborats amb farina ecològica i aptes per a celíacs

La cinquena edició de la Ruta del Llonguet, que se celebrarà de l'11 de setembre al 20 de novembre, inclourà la participació de 38 forns de Ciutat. Enguany, la ruta comença més tard que en altres edicions, ja que abans se'n donava inici al mes d'agost. Aquest canvi, asseguren des de l'Associació de Forns i Pastisseries de les Illes, "obre el ventall a un nou tipus de públic com és el turisme que rebem a Palma els mesos d'octubre i novembre". El seu gerent, Josep Magraner, creu que "això suposarà una bona oportunitat per donar-los a conèixer la gastronomia de Palma".

Com a novetat, la ruta amplia l'oferta i inclou llonguets elaborats amb farina ecològica i llonguets aptes per a celíacs. A més, es manté el preu de la promoció, tres euros per un entrepà de llonguet acompanyat d'una beguda, tots els dimecres durant tot el dia. Cada forn informarà els clients dels tipus de llonguets que inclou l'oferta.

L'èxit d'aquesta ruta, tant per part dels forns participants com dels clients, consolida aquesta fita com una estratègia per promoure el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes dels establiments que hi participen.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, ha destacat que aquesta iniciativa "neix del mateix teixit productiu de l'empresariat local amb la finalitat de fer difusió i promoció de les empreses de forn i pastisseria de Ciutat, i generar, per tant, ocupació al municipi".

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF