Societat 16/11/2020

El certamen TaPalma fara tests d'antígens a tots els participants i assistents

El concurs de tapes i còctels es farà el 23 de novembre al Palau de Congressos, mentre que la ruta serà del 25 al 29 del mateix mes

Ara Balears
2 min
Presentació del certamen TaPalma.

PalmaL'edició d'aquest any del TaPalma estarà marcada per les mesures de seguretat que es prendran per evitar contagis de covid-19. En un comunicat han explicat que en el certamen es faran tests d'antígens a tots els participants i assistents abans d'accedir al recinte. A més, dins el recinte s'extremaran les precaucions i s'aplicarà un protocol de neteja per evitar riscos.

Respecte dels establiments de la ruta, cada un aplicarà el seu propi protocol de seguretat per complir la normativa sanitària actual. El concurs de tapes i còctels es farà el 23 de novembre i la ruta estarà en marxa des del 25 al 29 del mateix mes.

Des de l'organització han explicat que l'objectiu principal d'aquesta edició és "dinamitzar el sector de la restauració en un moment molt complicat". El director general d'AgenciaCom, Antoni Martorell, ha destacat que el concurs "serà molt segur" i que aquest any hi participaran menys restaurants.

Els restaurants que participaran en el concurs seran: Vervin, Prosecco de Santa Catalina, Caoba, Shawa deli, Alexander Lounge Bar, Marechiaro, Tasca Arrocería El Puente, Nola, L'Informal Tacos, Blu Ágave, Pachamama Cóctel Bar, La Trastienda, El Bandarra, Assaona, Maleva, Shaka, Ses Coves de Gènova, Catalina La Fina, La Bohemia, Malamadre, Emblemàtic i Jazminthing.

El conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha estat present en l'acte de presentació i ha dit que "estam vivint moments difícils i ara més que mai s'han d'ajuntar forces per moure l'economia i reforçar l'activitat". Per la seva banda, el batle de Palma, José Hila, ha remarcat que la ciutat "s'ha mantingut oberta durant aquesta segona onada de la pandèmia" i per això volen donar suport a aquesta cita.

Durant l'acte també han presentat el I Fòrum TaPalma per a professionals, que serà un punt de trobada amb conferències i taules rodones on diferents experts debatran sobre el present i el futur de la gastronomia, la restauració i l'hostaleria en l'àmbit regional i estatal.

stats