Continua l'operació de recerca del fill de la dona morta amb controls especials a ports i aeroports

La Policia ha dictat una ordre internacional de recerca per trobar el jove de 16 anys

La Policia Nacional ha desplegat tot un operatiu per trobar el fill de Gloria Zavala, la dona equatoriana que varen trobar morta i embolicada en bosses de plàstic aquest dimecres a casa seva. Fonts policials han assegurat a l'ARA Balears que s'estan controlant els ports de Mallorca i l'aeroport per evitar que pugui sortir de l'illa. Segons informa 'Última Hora', la Policia ha dictat una ordre internacional de recerca per trobar el jove com més aviat millor. 

La filla de Gloria Zavala ha assegurat a ' Diario de Mallorca' que no sap on és el seu germà i que "li va telefonar el Dia de la mare i ja no va contestar". En referència a la relació de la seva mare amb el germà, ha admès que algunes vegades discutien però que ell mai no l'havia maltractada. A més, el diari local ha assegurat que la Policia creu que el jove ha fugit amb la seva parella, ja que ningú ha pogut contactar amb ells des del mateix dimarts que varen trobar el cos de la dona. 

La Policia cerca el fill de la dona assassinada a s'Arenal

Recordem que la matinada d'aquest dimecres va aparèixer el cadàver de Gloria Zavala, una dona equatoriana de 53 anys desapareguda des de diumenge passat en un immoble situat a la carretera militar de Palma, amb senyals de violència. El Grup d'Homicidis es va fer càrrec de la investigació i fins a les 13.30 h no en varen poder identificar el cadàver, ja que es trobava en un estat de descomposició avançat. Segons han informat fonts de la Policia, el cos era dins unes bosses de plàstic i la mort podria haver-se produït dos o tres dies abans. 

Segons ha informat 'Diario de Mallorca', el propietari de l'habitatge va tornar a la casa després d'uns dies de vacances i va sentir una olor molt forta que sortia del garatge. En obrir el bagul, va trobar el cos de la dona.  

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF