Societat 01/12/2020

Cerquen el cos d'un home en una finca de Binissalem

Segons 'Diario de Mallorca', va desaparèixer el mes d'agost i el sospitós de la seva desaparició és un conegut delinqüent

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil escorcolla des de primera hora d'aquest dimarts una finca rústica de Binissalem on sospiten que podrien haver assassinat un home i haver-ne amagat el cos, segons ha informat Diario de Mallorca. La Guàrdia Civil ha confirmat a l'ARA Balears que hi ha una investigació oberta i en marxa a Binissalem que està sota secret judicial.

Segons ha informat el mitjà local, el sospitós del crim és un conegut delinqüent que està implicat en la desaparició de tres homes més en les darreres dècades. L'home ha estat detingut aquest dimarts dematí per la Guàrdia Civil i és present durant la inspecció de la finca.

La darrera desaparició que li atribueixen és la d'un home de 48 anys amb qui compartia, des de feia un any, una finca rústica situada a prop de Binissalem. Aquest home va desaparèixer el mes d'agost i quan els seus familiars varen anar a la casa es varen trobar amb el detingut, que els va dir que se n'havia anat a Eivissa i que li havia donat permís per viure allà durant anys.

stats